Strandhotel

En unik pause tæt på dansk natur

Strandhotel med perfekt beliggenhed

Kobæk Strand Hotel & Konference er beliggende i Skælskør kun 75 minutter fra både København og Odense. Hotellet har en perfekt placering med direkte adgang til stranden. Flere af værelserne byder derfor på en skøn udsigt ud over Storebælt, som du kan nyde i ro og mag.

Vi har 123 lyse og behagelige værelser, hvor alle har egen terrasse eller altan. Der er derfor rig mulighed for at trække stikket og slappe af.

Fald i søvn til lyden af naturen

Udover det smukke hav, er vores hotel også omgivet af den smukkeste natur og lokale aktiviteter, som du kan nyde under dit besøg.

Nyd roen efter en lang og spændende dag på kurset eller få et velfortjent afbræk fra en travlt hverdag og nyd en forlænget weekend, et romantisk ophold med din partner eller en længere sommerferie i behagelige omgivelser – til lyden af havets brusen.

Tag på eventyr i spændende omgivelser

Gå på opdagelse i den gamle og charmerende by Skælskør, hvor der er masser af muligheder for både god mad, dansk kulturhistorie og gåture på stranden ved solnedgang. Besøg de lokale butikker og spis en stor is nede på havnen.

Skælskør byder også på masser af udendørsaktiviteter over sommeren og på Kobæk Strand Hotel & Konference, vil vi selv invitere til hyggelige arrangementer for både gæster og lokale.

Naturen byder på sjove aktiviteter, såsom strand og vandrestier.

På hotellet har vi også større grønne arealer hvor børnene kan lege og spille bold, og blot 100 meter fra hotellet er der en lille legeplads til fri afbenyttelse.

Få en god start
på din dag

Udover en god nats søvn, kan du glæde dig til hotellets morgenmad, hvor mulighederne er mange. På morgenmadsbuffeten er der noget for enhver smag. Vi bruger friske og lokale råvarer, og sørger naturligvis for både kolde og varme drikkevarer.

Alle vores overnattende gæster kan starte dagen med et godt morgenmåltid og nyde panoramaudsigten fra restauranten.