Strandhotel

En unik pause tæt på dansk natur

Strandhotel på Sjælland

Strandhotel lige i vandkanten

Kobæk Strand Hotel & Konference er beliggende i Skælskør kun 75 minutter fra både København og Odense. Hotellet har en perfekt placering med direkte adgang til stranden. Flere af værelserne byder derfor på en skøn udsigt ud over Storebælt, som du kan nyde i ro og mag.

Vi har 123 lyse og behagelige værelser, hvor alle har egen terrasse eller altan. Der er derfor rig mulighed for at trække stikket og slappe af.

Konferencehotel med strandudsigt
Konferencehotel ved Storebælt

Nyd et fredeligt ophold lige i vandkanten

Fald i søvn til lyden af bølgernes brus

Vores hotelværelser giver dig mulighed for at falde i søvn lige ved strandkanten. Mange af vores værelser ligger lige ud til Storebælt, hvorfor du kan falde i søvn, til den beroligende lyd af bølgerne, der brydes mod stranden.

Føl at du er på ferie

At være vores gæst betyder, at du kan nyde alle vores faciliteter. Vi er ikke bare et hotel, men en oase af ro, hvor du virkelig kan slappe af. Uanset om du er her for forretning eller fornøjelse, arbejder vi hårdt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt.

Konferencecenter i Skælskør

Få en god start på din dag

Udover en god nats søvn, kan du glæde dig til hotellets morgenmad, hvor mulighederne er mange. På morgenmadsbuffeten er der noget for enhver smag. Vi bruger friske og lokale råvarer, og sørger naturligvis for både kolde og varme drikkevarer.

Alle vores overnattende gæster kan starte dagen med et godt morgenmåltid og nyde panoramaudsigten, udover Storebælt og Storebæltsbroen fra restauranten.

Tag på eventyr i spændende omgivelser 

Gå på opdagelse i den gamle og charmerende by Skælskør, hvor der er masser af muligheder for både god mad, dansk kulturhistorie og gåture på stranden ved solnedgang. Besøg de lokale butikker og spis en stor is nede på havnen.

Skælskør byder også på masser af udendørsaktiviteter over sommeren og på Kobæk Strand Hotel & Konference, vil vi selv invitere til hyggelige arrangementer for både gæster og lokale.

Naturen byder på sjove aktiviteter, såsom strand og vandrestier.

Strandhotel og konferencecenter på Sjælland

Har du spørgsmål?

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.