Konferencer & Møder

Skræddersyede løsninger

Konference på Sjælland

Konference & møde på Kobæk Strand

Med 40 års erfaring i branchen ved vi, at succesen af et arrangement i høj grad afhænger af det sted, hvor man vælger at holde det.
Det rigtige sted afgøres på beliggenhed, atmosfære og teknologiske muligheder, der kan sætte scenen for hele begivenheden og dermed give en god deltageroplevelse.

På Kobæk Strand Hotel og Konference i Skælskør tæt på Slagelse har vi moderne, åbne og lyse lokaler, der skaber de rigtige rammer for alle former for møder og konferencer.
Vi sørger for de perfekte rammer, imødekommende service og lækker forplejning gennem hele jeres ophold.

Vi tilbyder naturligvis konferencepakker til dit behov, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Konferencecenter
Mad til konferencer

Økologiske og skræddersyede serveringer til konferencer

Tilpasset dine behov og hensyn til allergier

Velkommen til Kobæk Strand Hotel & Konferencecenter, hvor vi er passionerede omkring at tilbyde vores gæster en unik oplevelse i smukke omgivelser i Skælskør. Vores engagement i at skabe gode oplevelser inkluderer også vores madservering, der fokuserer på økologi, flere grøntsager og velsmag.

Én af de ting, der virkelig adskiller os, er vores opmærksomhed på detaljer og vores evne til at tilpasse vores servering til dine individuelle behov. Vi tager gerne hånd om eventuelle allergier eller diætbegrænsninger, du måtte have, og tilbyder alternativer, der stadig er lige så velsmagende og tilfredsstillende.

Vores team af erfarne kokke og tjenere er dedikerede til at sikre, at din madoplevelse er uforglemmelig. Vi stræber efter at levere en kombination af smagfulde retter og venlig service, der får dig til at smile og nyde hvert eneste måltid.

Tag kontakt til os i dag, og lad os skræddersy en konference oplevelse, der tager højde for både dine professionelle og kulinariske behov. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Kobæk Strand Konferencecenter!

Naturrige og udviklende konferenceaktiviteter

Vores skønne udsigt over Storebælt kan opleves både inden for hotellets vægge og udenfor, hvor omgivelserne byder op til diverse konferenceaktiviteter.

Naturen giver også god mulighed for adspredelse, nye indtryk og frisk luft i løbet af dagen.

    Konferenceaktiviteter

    Har du spørgsmål?

    Kontaktformular

    "*" indikerer påkrævede felter

    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.