Festpakke

Livet er fuld af store begivenheder

Når livet skal fejres

Har du noget du gerne vil fejre? På Kobæk Strand Hotel & Konference sørger vi for, at din fest bliver en succesfuld oplevelse, hvad enten det er en firmafest eller privatfest.

Vi har en smuk beliggenhed, skønne lokaler med udsigt til Storebælt, dygtige kokke og et personale, der står på tæerne for at hjælpe dig.
Vi ønsker at gøre enhver fest mindeværdig.
Har du særlige ønsker, hjælper vi dig gerne.

Vores populære festpakke

5 timers arrangement

– Velkomstdrink
– Carvery buffet
– Vin, øl og sodavand under middagen
– Kaffe/te

Min. 30 personer

 

 

Carvery Buffet

Oplev den autentiske britiske tradition med vores Carvery buffet, hvor smagen er i centrum!

Carvery adskiller sig fra den konventionelle buffet ved at kødet skæres direkte ved buffetten. Dette sikrer, at hver tallerken får serveret et lækkert og saftigt stykke kød.

Vores Carvery buffet byder på nøje udvalgte kødudskæringer og fisk, sammen med klassisk tilbehør og saucer i overflod. Her kan I forvente at nyde flere varianter af mørt kød og fisk, perfekt akkompagneret af traditionelle sides og smagfulde saucer – en fest for ganen.

Tag for jer så meget I ønsker og lad jer forføre af den britiske smagsoplevelse, hvor kvalitet og overflod går hånd i hånd.

PRIS FOR FESTPAKKE

Minimum 30 personer.

Pris pr. person kr. 1090,-

Book din fest her eller kontakt os, hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker.

Ønsker du at booke et eller flere af hotellets værelser til overnattende gæster, kan du tilføje dette som kommentar når du booker. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med en samlet pris.

Book en festarrangør

Har du brug for hjælp?
Book et gratis og uforpligtende møde med en festarrangør. Med hotellets gode lokale kontakter og mange års erfaring, har vi masser af muligheder til din næste fest. Book et møde her med vores festarrangør og få styr på alle detaljerne.

Skal i overnatte?

Nyd festen uden at tænke på hjemturen. Book en overnatning til efter festen og få en god nat søvn i rolige omgivelser.

Morgenmaden er inkluderet.