Selskaber & Fest

Livets store begivenheder

Hold festen du drømmer om hos os

Livet er fuld af store begivenheder. De skal fejres med fester. På Kobæk Strand Hotel & Konference sørger vi for, at din fest bliver en succesfuld og mindeværdig oplevelse.

Hos os kan du bl.a. fejre:
– Dåb
– Konfirmation
– Fødselsdag
– Bryllupsfest
– Kobber-, sølv- eller guldbryllup m.m.

Romantisk bryllup tæt på strand og natur

Drømmer du om et bryllup under åben himmel?
Hos Kobæk Stand Hotel & Konference, får du en sammensat bryllupsmenu, smilende service, lyse lokaler og skønne naturrige rammer lige ud til vandet.

Book hos os og få et unikt bryllup, hvor naturen og den gode mad er med til at danne de perfekte rammer for din kærlighedsfest. Sammen finder vi den bedste løsning, så du og din udkårne kan få præcis det I drømmer om.

Kontakt os i dag og hør mere om vores mange muligheder.

Velsmagende mad
og høj service

Vores dygtige kokke laver mad så dine gæsters munde løber i vand, og har du specielle ønsker til vinen, hjælper vi dig gerne med at vælge den helt rette. Enten fra et righoldigt vinkort eller ud fra egne ønsker.

Har du særlige ønsker til maden, fordi du vil have noget ud over det sædvanlige, eller der skal tages hensyn til vegetarer, allergikere, diabetikere eller andre, sørger vi også gerne for det.
Tjenerne sørger for, at alle led i festen bliver afviklet let og elegant.
Det er vores opskrift på en succesfuld fest.

Se vores festpakker eller kontakt os direkte, hvis du har spørgsmål.

Få hjælp til den perfekte fest

Vi kan hjælpe dig med de små og store beslutninger. Vi giver dig gode idéer og sparring til din næste fest, så du kan få præcis den oplevelse du drømmer om.

Få gratis hjælp til menusammensætning, valg af drikkevarer, bordopdækning og meget mere.

Book en overnatning til efter festen

En fest med overnatning er lidt sjovere, hvad enten I fejrer en stor begivenhed, holder et personalearrangementet eller julefrokost.

Vi har 123 lyse værelser med plads til 190 overnattende gæster.