Vores historie 2-min

Vores historie

I 1912 køber Civiletaternes Centralorganisation den grund, hvor konferencecentret ligger i dag. Prisen er den svimlende sum af 633 kroner og 22 øre. Der bliver bygget sommerhuse og stedet bliver et yndet ferierejsemål. Siden har stedet ændret udseende og ejere en del gange. Allerede i 1914 udvider man med flere sommerhuse.

 

Fra 1967 til 1969 bliver hovedbygningen revet ned og en del af de bygninger, vi kender fra i dag, bliver opført.

TIL- OG OMBYGNINGER GENNEM TIDEN

For at sikre, at vi møder vores kunders forventninger til et moderne og velfungerende konferencecenter, har vi gennem årene bygget til og bygget om. Det er et arbejde, der aldrig slutter.

 

I 1980 opfører vi fritidsbygningen og bygger om på 1. salen. Fra slutningen af 1980 og frem til 2001 bliver alle værelserne gennemgribende renoveret, og centret udvides med flere værelser, mødelokaler og opholdsrum og bliver til det Kobæk Strand, vi kender i dag.

 

I 2001 udvides centret med yderligere 5 mødelokaler og en opholdsstue, samtidig med at receptionen udvides, og på pladsen foran hovedindgangen opstilles en stor skulptur af kunstneren Erik Heide.

 

I 2006 opføres en grillplads, der kan overdækkes af markiser, med et stort udekøkken og plads til 90 gæster.

 

I 2008-2009 udvides centret igen med 28 enkeltværelser og fritidsbygningen ombygges, så der kommer motionsrum og en flot vinkælder, Vinotheket, der ligger i forbindelse med et nyt selskabslokale.

 

Siden 2012 har vi opgraderet hovedparten af vores værelser med nye senge, gardiner, tæpper og lys, så de lever op til den høje standard, der ses ud igennem centeret.

 

I 2013 får vi et nyt køkken, og i den ældste bygning bliver ventilationsanlægget udskiftet.

 

Vores næste store projekt er indkøb af nye møbler til vores konferencesale og møderum. Vi forventer at være færdige med første del af det arbejde i 2017.